Informatie horeca

Uw feestje laten verzorgen door horeca De Boetzelaer?

De horeca van zwembad De Boetzelaer is de centrale plek om na het zwemmen lekker bij te komen onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens de zwemles van uw kind kunt u bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie met wat lekkers, terwijl u uitijkt op het diepe bad. In onze natte-voetenbar mag u tijdens het vrijzwemmen in uw zwem- /badkleding verblijven. Zwembad De Boetzelaer beschikt over een buitenterras (aan de madeweg zijde) en een zaal op de 1e verdieping, welke uitkijkt op het zwembad. Deze is geschikt voor (kinder)feestjes.

Interesse? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt een email sturen naar horeca@deboetzelaer.nl ter attentie van Mark van Holstein.

 20220319_172041.jpg IMG-20211224-WA0000.jpg

IMG-20220121-WA0005.jpg Screenshot_20220402-205239_Facebook.jpg

 Hieronder een idee voor een walking dinner 

Uw gasten worden gedurende de avond verrast door overheerlijke kleine gerechtjes die samen een diner vormen. Onderstaand treft u een keur aan gerechten aan waaruit u kunt kiezen om uw walking diner samen te stellen. Wij raden u aan om 6 a 7 gerechten te kiezen, dit staat gelijk aan een diner. Sommige gerechten zijn seizoensgebonden, hier staat een * achter. Voor gasten met andere diner wensen, allergieën of diëten kunnen wij voor ieder gerecht een vervanging serveren.

Koude gerechten

  • Beefwrap; rundercarpaccio ingerold in een wrap gegarneerd met Parmezaan, pijnboompitten, truffelmayonaise en zongedroogde tomaat
  • Vitello Tonato; dungesneden kalfsfricandeau met tonijnmayonaise met grove peper en kappertjes
  • Huisgerookte kipfilet op een bedje van zoetzure rauwkost gegarneerd met kerriemayonaise en cashew
  • Tartaartje van rund gegarneerd met een kruidige crostini en grove peper
  • Tartaartje van zalm gegarneerd met kwartelei en flinterdunne rode ui
  • Tonijn tataki; In sesam gerolde en gegrilde tonijn op een bedje van Wakame afgegarneerd met Oosterse sojasaus en lenteui
  • Modern garnalen cocktail met Hollandse garnaaltjes, gebakken gamba op bedje van little gems, komkommer en kerstomaat met een krokantje van pancetta
  • Gerookte en gegrilde runderlende met groene asperge en kwartelei

Soepjes (deze worden geserveerd in een glas en zijn altijd drinkbaar)

  • Truffelsoepje
  • Mosterdsoepje
  • Gazpacho*
  • Aspergesoepje*
  • Tomatensoepje

Warme gerechten

  • Mini burger; malse burger van rundvlees op klein broodje, gegarneerd met cheddar, gekarameliseerde ui, en creamy bacon saus
  • Broodje pulled pork: rode mini brioche bol met huisgemaakte pulled pork, coleslaw en bbq saus
  • Diamanthaas; dun gesneden gegrilde diamanthaas op bedje van groente gegarneerd met groente palletje
  • Rendang: boterzacht gegaard rundvlees op bedje van gebakken rijst
  • Zeebaars: Zeebaarsfilet op de huid gebakken op bedje van knolselderij puree
  • Crunchy Sushi: Sushirol krokant gebakken op bedje van wakamé  en stipje wasabi (alleen mogelijk als er op locatie gefrituurd kan worden)
  • Puntzakje Boerenfriet met mayonaise (alleen mogelijk als er op locatie gefrituurd kan worden)
  • Gambaspies: Gamba’s omhuld met pancetta gegarneerd met cress en gambasaus
  • Truffelgehaktballetje van oma: kleine balletjes gehakt uit het steelpannetje via oma’s recept
  • Kalfssukade: Boterzachte langzaam gegaarde sukade op een bedje van venkelpuree

Desserts

  • Cheesecake: lemon cheesecake met bosvruchtjes, gegarneerd met chocolade en slagroom
  • Brownie: puntje brownie met chocolade saus en caramel vlokken
  • Caramel shortcake: heerlijke shortcake bodem ruim overgoten met heerlijke caramel en gegarneerd met cranberry's, stukjes pure chocolade, pompoen en zonnebloempitten
  • Glaasje fruit: Vers gesneden fruit van het seizoen
  • Mini ijsje: klein ijshoorntje met bolletje schepijs
  • Apfelstrüdel: warme strüdel met vanillesaus en slagroom*
  • Aardbeien Romanoff: Verse aardbeien gemarineerd in grand marnier lobbige slagroom en zacht vanille-ijs*

Op basis van de gekozen gerechten zullen wij een prijsvoorstel voor u maken.

Prijzen per persoon voor 6 gangen is vanaf € 27,50 p.p.
Prijzen per persoon voor 7 gangen is vanaf € 32,00 p.p.